Кращих працівників житлово-комунального господарства у Кропивницькому визначатимуть мешканці міста

Вівторок, 2 березня 2021 17:30

Кожного року третьої неділі березня своє професійне свято відзначають працівники житлово-комунального господарства.

Це свято тих, хто за будь-якої погоди підтримує безперебійну роботу інженерних комунікацій, ремонтує житловий фонд, дороги, зупинки громадського транспорту. Невтомні руки працівників житлово-комунального господарства доглядають парки та сквери, висаджують мільйони квітів, слідкують, щоб вулиці були охайними та освітленими. Одне слово, ці люди намагаються зробити Кропивницький привабливим і затишним.

З нагоди відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування Кропивницька міська рада оголошує конкурс «Кращий працівник житлово-комунального господарства міста Кропивницького 2021» в номінаціях:       

  • кращий двірник;
  • кращий слюсар-сантехнік;
  • кращий електромонтер.

- Ми пропонуємо вам, шановні кропивничани, визначити двірників, слюсарів-сантехніків, електромонтерів, які обслуговують ваші будинки, та щоденна нелегка робота яких, на вашу думку, заслуговує на увагу, - звернулася до громади т.в.о. начальника головного управління ЖКГ Тетяна Савченко.

Розмістіть розповідь про таких працівників на власній сторінці у Фейсбуці з хештегом #кропкомунал, вказавши прізвище, ім’я працівника, роботу якого бажаєте відзначити, назву підприємства, де працює, адреси будинків чи об’єктів, що обслуговує. Додайте до розповіді фото чи відео працівника за роботою.

Ми чекаємо історії також і від колективів управляючих компаній ЖЕО, ОСББ, ЖБК, ОЖБК, інших комунальних підприємств.

Ваші історії опрацьовуватимуть у головному управлінні житлово-комунального господарства Кропивницької міської ради до 10 березня 2021 року.

 Визначення переможців у кожній з номінацій відбуватиметься через  підрахунок кількості зібраних вподобайок під кожним постом-історією про кращого робітника житлово-комунального господарства у мережі Фейсбук.

 На ваших героїв «комунального фронту» чекатимуть нагороди.

Усі новини