КП «Електротранс» - лідер на ринку пасажирських перевезень у Кропивницькому, відзначає свій перший п’ятирічний ювілей

Четвер, 29 квітня 2021 15:41

Сьогодні, 29 квітня, комунальне підприємство «Електротранс» - лідер пасажирських перевезень у Кропивницькому відзначає п’яту річницю від дня створення підприємства.

Із першим ювілеєм працьовитий колектив транспортників привітав міський голова Андрій Райкович, разом зі своїми заступниками - Олександром Вергуном та Олександром Мосіним.

Рівно п’ять років тому у просторі громадського транспорту Кропивницького з'явилось нове підприємство. Відродження КП «Електротранс» стало можливим завдяки принциповій позиції Андрія Райковича, волі більшості депутатського корпусу і головне - бажанню  громади обласного центру і волі часу. За п’ять років “Електротранс” за кошти міста отримав 41 новий тролейбус, більше половини з яких - з автономним ходом, та 36 нових сучасних великогабаритних автобусів. В арсеналі комунального підприємства також спеціальний автобус “Отаман”, який обслуговує дітей з інвалідністю і два соціальні таксі, послугами яких користуються громадяни з інвалідністю  Подільського та Фортечного районів міста.

Впродовж п’яти років кадровий потенціал КП «Електротранс» виріс більше ніж у три рази. У Всеукраїнському конкурсі на краще підприємство міського електротранспорту транспортники Кропивницького двічі посідали друге місце і чотири рази визнавалися лідером - кращим підприємством галузі.

За п’ять років в обласному центрі з’явилися 8 нових транспортних маршрутів. Комунальне підприємство перевезло за цей час 130 мільйонів пасажирів, при чому останній  рік - із дотриманням усіх суворих карантинних вимог.

- Нам непросто було піднімати підприємство з колін. Бо що таке 11 старих, зношених тролейбусів, жодного автобуса і тисячі нарікань від жителів міста на вкрай неякісний громадський транспорт в обласному центрі? Ми почали з чистого листа, і тепер КП «Електротранс» - законодавець якості на ринку пасажирських перевезень міста, - наголосив міський голова. - Ми не лише оновили автопарк, ми багато попрацювали для того, щоб створити потужний і професійний колектив. Саме завдяки усім вам підприємтво тримає на високому рівні свою марку. Спасибі, що повірили нам, не злякалися труднощів і зробили максимум, щоб підприємство відбулося. Переконаний, що і далі нарощуватимете потужності. Щира подяка від громади міста за те, що ви в нас є.

Цінні подарунки та грамоти Кропивницької міської ради Андрій Райкович вручив членам колективу під гучні оплески їхніх колег.

Теплі слова на адресу електротрансівців пролунали цього дня від керівника підприємства Олександра Луценка, голови профспілкової організації КП “Електротранс” Віталія Готішана. А депутат міської ради, голова профільної депутатської комісії Василь Рубан зі словами вітання подарував футбольній команді підприємства сертифікат на придбання нової спортивної форми.

Усі новини