КП “Електротранс” і ТОВ «Торговий дім ЛІТАН» уклали угоду на поставку для Кропивницького двадцяти великомісних автобусів

П'ятниця, 26 травня 2017 14:41

Комунальне підприємство «Електротранс» та ТОВ «Торговий дім ЛІТАН» уклали договір на постачання 20 автобусів марки МАЗ 103486 для роботи на пасажирських маршрутах Кропивницького.

Угода, підписана директорами підприємств Олександром Луценком Олегом Суховим, оприлюднена на сайті публічних закупівель «ProZorro» 26 травня 2017 року.

Згідно з укладеною угодою, вартість  автобусів становить 69 579 900 гривень,  гарантійний термін експлуатації автобусів складає 24 місяці з моменту введення в експлуатацію або до досягнення 80 тисяч кілометрів  пробігу. У разі виявлення дефектів постачальник буде зобов’язаний у 10-денний термін виконати сервісне чи гарантійне обслуговування.

Усі автобуси будуть обладнані  системою відеоспостереження, яка складається з 4-х відеокамер (3 встановлені в салоні з фіксацією вхідних дверей кожна і одна на кабіні водія для фіксації пасажирського салону) та накопичувачами інформації на жорсткому диску,  відеореєстратором з режимом 2-х сторонньої зйомки та WI-FI роутером. 

Термін поставки товару визначений до 31 грудня 2017 року, а автобуси будуть доправлятися у Кропивницький  окремими партіями. 

Усі новини