Козачий острів став однією із найулюбленіших локацій під час святкування Дня міста у Кропивницькому

Субота, 15 вересня 2018 20:24

Ближче до обіду центр відзначення Дня міста у Кропивницькому перемістився до Козачого острова.

Рукотворний острів привабив мешканців міста та його гостей  смачним фестивалем вуличної їжі «Ресторація просто неба» та  оригінальним  «Тетеря-Фестом» з частуванням славнозвісною тетерею, стравами із картоплі та гарбуза, з бойовим гопаком та майстер-класом з гончарного мистецтва.

До свята долучилися і квартальні комітети Фортечного та Подільского районів. Гостинні господарки пригощали гостей фестивалю різними смаколиками, дерунами, налисниками із сиром, варениками, пельменями, гарбузової кашею, пиріжками та ще багато чим.

Ті, хто завітав на свято, мали змогу посмакувати й страви, що приготували близько тридцяти торгівельних закладів міста, кафе та ресторанів.

Місцеві майстрині виставляли на продаж свої вироби ужиткового мистецтва. Кожен охочий міг придбати той товар, що припав йому до душі.   Закарбувати щасливі моменти свята можна була у різноманітних тематичних фотозонах.

Гостей фестивалю розважали виступами місцеві співочі колективи, а найзавзятіші могли випробувати свою міць у бою з мішками.

Всі, хто завітав на свято, залишився задоволеними і наїденими – що ще може бути важливішим під час дня народження рідного міста – Міста нашої мрії!

Фото http://rk.kr.ua

Усі новини