Комунальники продовжують генеральне весняне прибирання Кропивницького

Понеділок, 11 квітня 2022 15:35

Комунальні служби Кропивницького активно продовжують генеральне весняне прибирання території міста в рамках місячника благоустрою.

Працівники КП «Універсал  2005»  прибрали проїжджу частину доріг по проспекту Університетському та вулиці Кропивницького. Великий обсяг робіт виконано з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ:вивезено сміття з двох таких місць - по вулицях Київській і  Салтикова-Щедріна.

Грейдерування дорожнього покриття проводилось по вулицях Вознесенській, 66 (з підсипкою),  Герцена,   Десантників,  Мечникова та по провулку Веселому.

Спеціалізована техніка трактори зі щітками вичищали дорожнє покриття по вулицях Пашутінській, Тарковського, Архітектора Паученка від Пашутінської до Кропивницького, Миколи Левитського.

На постійні основі виконуються роботи з прибирання випадкового сміття біля зупинок громадського транспорту, очищення урн від сміття, прибирання побічного сміття у центральній частині міста.

Фахівці КП «Благоустрій» продовжили  роботи з підготовлення клумб під висадження квітів у Ковалівському парку. Паралельно  тут виконується підняття крон дерев. Триває також  навантаження та вивезення гілля з вулиці  Світлої та з території парку Космонавтів.

Усі новини