Комунальники Кропивницького працюють щоденно, щоб в місті було затишно та комфортно

Вівторок, 28 квітня 2020 13:19

Сьогодні 28 квітня, працівники КП «Міськсвітло» продовжують працювати над реалізацією програми «Світле місто». На вулиці Павла Сніцаря міняють вуличні світильники на енергоощадні.

Працівники всіх чотирьох ЖЕО та КРЕПу продовжують активно протистояти коронавірусу, виконуючи дезінфекцію під’їздів багатоповерхівок Кропивницького.

В планах працівників КП "Універсал 2005" на сьогодні - прибирання проїжджих частин міста, ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ на вулицях Джерельній, Степана Разіна та біля Лісопаркової.

На вулицях Євгена Тельнова та проспекту Університетському працює УЯР, усуваючи ямковість на проїжджій частині. На провулках Світлому, Макаренка, Окружному виконують грейдерування доріг.

Також сьогодні взялися виконувати капітальний ремонт дороги по вулиці Братиславській. Це перехідний об’єкт з минулого року.

Працівники КП" Благоустрій" сьогодні висаджують квіти на клумбах Фортечних Валів. Перекопують квітники на площі Героїв Майдану, між вулицями Волкова та Пацаєва. Поливають дерева на вулицях Вокзальній, Соборній, в сквері Чорнобиля, біля озера Копань. Поливають клумби з квітами і викошують траву по місту.

Усі новини