Комунальники Кропивницького на сторожі благоустрою рідного міста

Вівторок, 21 травня 2019 10:10

Сьогодні, 21 травня, від самого ранку КП "Універсал 2005" запланував до виконання  цілу низку робіт з благоустрою території Кропивницького. Дві підмітально-прибиральні машини "Глобус" прибирають побічне сміття у центральній частині міста, продовжують усувати дощові наноси по вулицях Бобринецький шлях, Верхня Биківська, Архітектора Паученка.

Ямковість цього дня буде ліквідовуватися на дорожньому покритті по проспекту Університетському,  а провулок Якимівський дочекався своєї черги на грейдерування. Крім того, по вулиці Яновського працівники КП «Універсал 2005» планують замінити кришку старого каналізаційного люку.

У спеціалістів комунального підприємства "Благоустрій" на сьогодні в планах теж чимало роботи. З ранку вони розпочали висадку квітів на клумбах по вулицях Кавалерійській, Дворцовій та в парку Ковалівському. Займатимуться сьогодні також покосом трави по вулицях Вокзальній, Ганни Дмитрян, по провулку Училищному, на набережній Інгулу та у сквері Покровському. Продовжиться також робота з подиву дерев по місту та рихлення квітників на клумбах Фортечних Валів.

Усі новини