Комунальники Кропивницького готують місто до Великодніх свят

Середа, 20 квітня 2022 14:01

Вже цими вихідними, 24 квітня, українці святкуватимуть Великдень. Обласний центр активно готується до свята, вже відбувся загальноміський суботник, продовжується і місячник з благоустрою.

Так, 19 квітня, працівники комунального підприємства “Універсал 2005”  прибрали проїжджу частину в центрі міста,  а також вулиці Космонавта Попова та Євгена Маланюка,  а причіпна прибиральна установка "Scandia" працювала цього дня на  вулиці Холодноярській.

Комунальники вивезли також  несанкціоновані сміттєзвалища по вулицях Степана Разіна та Салтикова-Щедріна та прогрейдерували дорожнє покриття вулиць Миколи Леонтовича, Чкалова, Посадочної та провулку Повітрянофлотського.

Разом з тим фахівці КП "Благоустрій" продовжують санітарну обрізку дерев та видаляють дикі порослі у парках та зелених зонах, зокрема у вівторок вони працювали у сквері Олександра Кондакова та у Ковалівському парку, прибрали на квітниках з трояндами у сквері "Героїв Чорнобиля" і підстригли хвойні рослини на колі по вулиці Євгена Маланюка.

Комунальне підприємство "Ритуальна служба-спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування" на постійній основі проводить прибирання територій на Фортечних Валах, Новолелеківському, Рівнянському, Далекосхідному кладовищі, посилено цю роботу зокрема перед поминальними днями.

Усі новини