Комунальні підприємства забезпечують щоденні чистоту і благоустрій території Кропивницького

Середа, 22 квітня 2020 13:12

Комунальні підприємства міста продовжують ретельно працювати, щоб містяни почувалися затишно та комфортно.

Сьогодні, 22 квітня, працівники ВКП «Універсал 2005» прибирають дороги міста, вивозять сміття, ліквідовують несанкціоновані сміттєзвалища на вулицях Андріївській, Рівненській, Комарова, Джерельній в парку Перемоги.

В мікрорайоні Стара Балашівка, де рухається 111-й автобус, усувають ямковість. На вулицях Ручайній, Верхній П’ятихатській та Котового працює грейдер.

Також спеціалісти всіх ЖЕО обласного центру та КРЕПу №9 не припиняють виконувати щоденну дезінфекцію під’їздів багатоповерхівок міста. Машини КП "Універсал 2005" спеціальним розчином обробляють дороги і тротуари на території Кропивницького.

Працівники КП" Благоустрій" сьогодні поливають клумби, дерева біля озера Копань. Збирають та вивозять випадкове сміття в парку Космонавтів. Вивозять обрізане гілля в сквері Молодіжному. Висаджують квіти на клумбах по вулиці Великій Перспективній.

Фахівці КП «Міськсвітло» продовжують реалізацію програми «Світле місто». Сьогодні міняють світильники на нові, енергоощадні на вулицях Жадова та Степняка-Кравчинського.

Усі новини