Комунальні підприємства Кропивницького якісно відновлять покриття усіх місць виконання аварійних робіт на мережах

Понеділок, 5 серпня 2019 11:51

Спеціалісти Кропивницького ВКГ перевірять всі розриття, зроблені підприємством на території міста під час виконання ремонтних робіт на водопровідних мережах. Таке завдання сьогодні, 5 серпня, під час апаратної наради, поставив заступник міського голови Кропивницького Олександр Мосін.

- Жителі міста, особливо віддалених вулиць, та й центральних, абсолютно справедливо скаржаться: поривів на водогоні у Кропивницькому безліч, вода тече по кілька днів, “Гаряча лінія” міського голови щодня приймає дзвінок за дзвінком, – звернув увагу Олександр Мосін. - Це не робота! А що буде взимку? І знову повертаю вас до систематичних зауважень і завдань від міського голови стосовно відновлення тих ділянок на дорогах, де ви розривали трубопроводи. Відновлення покриття зроблено неякісно! Це особливо добре видно після дощів! Проконтролюйте стан ділянок у місцях всіх своїх аварійних робіт,. Усі вони мають бути підсипані, ущільнені та заасфальтовані.

На думку Олександра Мосіна варто також здійснювати систематичний контроль за тими об'єктами, де зараз тривають капітальні ремонти. Це і дворові території, і сквер Шевченка, і Рівненський меморіал, і дахи багатоповерхівок. Представники ГУ ЖКГ виїжджатимуть на об’єкти щодня.

Усі новини