Комунальна техніка всю ніч розчищала дороги від снігу і забезпечила стабільний рух транспорту у Кропивницькому

Понеділок, 21 січня 2019 11:41

Сьогодні, 21 січня, складні погодні умови  сильно додали роботи комунальним підприємствам Кропивницького: за ніч на території обласного центру випало 12 міліметрів опадів, а висота снігового покриву досягла 34 сантиметрів.

На звільнення транспортних магістралей від снігу вночі виїхало 20 одиниць спеціальної техніки техніки: 9 тракторів МТЗ,  навантажувач, 2 снігоочисники КТМ ЗІЛ-130, 7 МАЗів та один комбінований ЗІЛ. За інформацією спеціалістів головного управління житлово-комунального господарства міської ради, за добу комунальники витратили 433 тонни посипкового матеріалу.  

У той же час над розчищенням від снігу прибудинкових територій працювали 247 двірників житлово-експлуатаційних організацій.

- Пасажирський транспорт виїхав на роботу у штатному режимі, - зазначив начальник відділу організації пасажирських перевезень та дорожнього руху управління розвитку транспорту міської ради Микола Цирфа.

У той же час, міська рада Кропивницького знову звертається до власників автомобільного транспорту не паркуватись на узбіччях доріг, аби комунальна техніка могла якісно розчищати місто від снігу.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13