«Компас: рестарт та розвиток бізнесу» - освітня програма для підприємців ВПО

Понеділок, 17 червня 2024 15:43

Офіс з розвитку підприємництва та експорту спільно з VECTOR GROUP оголошують набір на національну практичну освітню програму для 220 підприємців з-поміж ВПО, які здобудуть практичні знання та поштовх для перезапуску власної справи.

Довгострокова практична освітня програма для підприємців з-поміж ВПО, яка покликана надати знання та поштовх для подальшого розвитку власної справи або підприємства. За результатами навчання учасники запровадять нові підходи до організації діяльності, а найактивніші зможуть збільшити прибуток від власної підприємницької діяльності.

Для кого ця програма?

Ініціатива буде корисною для чинних підприємців мікро-, малого та середнього бізнесу з усіх регіонів України, а також самозайнятих особи з-поміж ВПО, які планують розвинути або перезапустити власний бізнес.

  • 12 навчальних модулів 

  • 80+ годин корисного контенту 

  • Практичні домашні завдання 

  • Менторські рекомендації 

  • Обмін досвідом у групах підприємців до 10 осіб

Учасники отримають:

  1. Обмін досвідом у групах підприємців до 10 осіб за досвідом та синергією розвитку

  2. Можливість долучитися до спільноти підприємців з-поміж ВПО та нетворкінгу для побудови довготривалих ефективних відносин, розвитку бізнесу, пошуку нових клієнтів та створення партнерств 

  3. Практичні інструменти для впровадження оперативного менеджменту та стратегічного планування розвитку бізнесу 

  4. Онлайн-сертифікат після успішного завершення навчання 

  5. Закріпленого за кожною групою ментора

Навчання проходитиме в онлайн-форматі. Окремі заходи відбудуться офлайн — на базі центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес у Тернополі, Луцьку, Рівному та Бучі із забезпеченням прямої трансляції для онлайн-учасників.

Про особливості форматів навчання, переваги та можливості Програми читайте детальніше тут: https://business.diia.gov.ua/compass

Надсилайте Ваші заявки на участь до 30 червня за посиланням https://cutt.ly/ReiWZeBL

Хочете дізнатись більше? Запрошуємо на інформаційну онлайн-зустріч 20 червня, під час якої організатори розкажуть усі подробиці участі. Реєстрація за посиланням - https://cutt.ly/jeoiKQqw   

Освітня програма «Компас: рестарт та розвиток бізнесу» реалізується Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес спільно з VECTOR GROUP https://business.diia.gov.ua/compasshttps://business.diia.gov.ua/compasshttps://cutt.ly/ReiWZeBLhttps://cutt.ly/jeoiKQqw та за підтримки проєкту Міжнародного торговельного центру «Підвищення економічної стійкості громад, що постраждали під час війни», який фінансується Урядом Японії.
 

Усі новини

28 червня – День Конституції України!
П'ятниця, 28 червня 2024 09:57