Коли слово не розходиться з ділом: секретар міської ради Андрій Табалов допоміг повернути тепло до оселі кропивничанки

Вівторок, 23 січня 2018 16:16

Після візиту секретаря міської ради Андрія Табалова до пенсіонерки Тетяни Клевої, яка вже другий рік поспіль замерзала у власній квартирі через небажання сусіда надати доступ до засувок, які відкривають подачу теплоносія, опалення у помешканні жінки було відновлено. Андрій Табалов особисто звернувся до власника сусідньої квартири з проханням надати представникам ЖЕО доступ до обладнання, на що чоловік відразу погодився.

Тетяна Клева відзначила, що того ж дня згодом після відвідування її помешкання посадовцями, у сусідній квартирі вона почула стукіт, хоча там ніхто не проживає. А наступного дня жінка почула звук заповнення системи теплопостачання водою.

- Наступного дня після візиту секретаря міської ради до мене прийшли представники ЖЕО, віднайшли засувки та відкрили їх, - повідомила Тетяна Клева. - Після подачі тепла приміщення прогрілось буквально за три години. Я вдячна усім, хто не залишився байдужим до моєї проблеми і допоміг у її вирішенні. Особлива подяка Андрію Табалову, який пообіцяв мені вирішити питання і дійсно допоміг.

Перевірити температурний режим після відновлення теплопостачання у помешканні Тетяни Клевої прийшли начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сергій Коваленко та головний інженер ЖЕО №2 Олена Петрусенко.

За словами головного інженера ЖЕО №2, щоб дізнатись середню температуру приміщення, необхідно зробити заміри у кожній з його кімнат. Потім, склавши усі заміри разом, треба суму поділити на кількість кімнат. Здійснивши усі необхідні заміри, фахівці дійшли висновку, що середня температура у квартирі пенсіонерки складає 27 градусів, що, за словами Сергія Коваленка, на 10 градусів більше за норму.

- Перевіривши разом з працівниками ЖЕО стан температурного режиму після відновлення централізованого опалення, ми переконались, що теплоносій подається в сталому режимі, кімнати забезпечені теплом, - зазначив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення. - Сподіваємось, що ті порозуміння, які були досягнуті керівництвом міської ради з сусідом Тетяни Клевої, підтримуватимуться і надалі. Що в таких теплих та комфортних умовах жінка перебуватиме до кінця опалювального сезону.

Усі новини