Колектив Кропивницького ліцею «Європейська освіта» вітає колегу з успішною сертифікацією

Вівторок, 19 грудня 2023 16:33

18 грудня в Міністерстві освіти і науки України відбулася зустріч з учителями математики та української мови і літератури, які успішно пройшли сертифікацію і складали її до того ж вперше.

Сертифікація вчителів — це своєрідний ЗНО для педагогічних працівників. Отриманий сертифікат для вчителя – знак якості професійної діяльності, визнання на державному рівні високої професійної майстерності, а також потужний мотиватор та засіб реалізації їхнього професійного потенціалу. Сертифікованими вчителями пишаються не лише заклади освіти, але й місцеві територіальні громади.  

Серед запрошених педагогів до Міністерства, які успішно подолали всі три етапи сертифікації, набрали максимальні 125 балів за вивчення практичного досвіду, була  вчителька української мови та літератури кропивницького ліцею “Європейська освіта”  Тетяна Мусянович.

А нині ця неймовірна педагогиня продовжує відшліфовувати свою викладацьку майстерність участю у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року 2024».

Колеги-освітяни бажають пані Тетяні успіху, подальшого творчого злету та неодмінно досягти поставленої високої мети – перемоги!

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13