Керуючий справами міської ради звернулась до журналістів з проханням не запізнюватись на апаратні наради міського голови

Вівторок, 10 липня 2018 13:31

Сьогодні, 10 липня, Альвіна Бондаренко звернулась до присутніх на прес-конференції журналістів з проханням вчасно приходити на щотижневі апаратні наради міського голови.

- Я завжди з повагою ставлюсь до вашої роботи, із розумінням ставлюсь до того, що ви можете виходити під час апаратних нарад, тому що вам необхідно далі виконувати свою роботу, - зазначила Альвіна Бондаренко. - Ми з розумінням ставимось до того, що ви не завжди вдягнені відповідно до норм етикету, оскільки специфіка роботи у вас така, що зараз ви у міській раді, а далі ви за завданням можете опинитись, наприклад, на сміттєзвалищі. Але якщо ви кажете “я журналіст”, отже ви — на роботі, а робота передбачає тактовне спілкування. Оскільки апаратна нарада — це перша подія, яка відбувається у місті на початку кожного тижня, просимо поставитись із розумінням і приходити на неї вчасно.

Також керуючий справами відзначила, що бувають такі випадки, коли посадова особа може поводити себе нетактовно, за таку поведінку у міській владі завжди готові перепросити. Але нетактовна поведінка у бік посадовця також є неприпустимою.

Усі новини