Керівники ЖЕО прозвітують про наведення ладу в підвальних частинах усіх багатоповерхівок Кропивницького

Вівторок, 15 червня 2021 12:31

Начальники ЖЕО звітуватимуть про наведення ладу у підвалах усіх багатоповерхівок Кропивницького. Таке завдання вони отримали від міського голови Андрія Райковича під час наради з керівниками комунальних підприємств сьогодні, 15 червня.

Для комунальників обласного центру настала «гаряча» пора: вони активно викошують бур’яни в місті, латають ями на дорогах, виконують підготовку до наступного опалювального сезону 2021 – 2022 років. Разом з тим, на порядку денному залишається актуальним наведення ладу в підвалах багатоповерхівках.

Доручення проінвентаризувати та прибрати підвали в житлових багатоповерхівках Кропивницького надав комунальним службам міський голова ще 24 травня. За роботу взялися одразу і тепер важливо її не припиняти. а повністю виконати.

- Усі підвальні частини будинків необхідно вичистити, а де є потреба – відремонтувати. Важливо провести дезінфекцію, дезінсекцію і забезпечити освітлення приміщень, - наголосив Андрій Райкович. - Всі підвали закрити на ключ, щоб ніхто сторонній не мав туди доступу. Ключі передати завбудинками чи в ЖЕО.

Перші звіти про виконану роботу заплановані через тиждень, 22 червня, під час чергової комунальної наради.

Усі новини