Keep Going: платформа допомоги мікро- та малому бізнесу

Четвер, 23 червня 2022 11:35

Через російське вторгнення істотна кількість приватних підприємств в Україні повністю або частково припинила діяльність. Чимало з них, утративши ресурси, шукають спосіб розпочати роботу на новому місці, змінити спеціалізацію, залучити клієнтів на зовнішніх ринках. Сотні виробництв і сервісів перелаштувалися на військові та гуманітарні потреби. В цих умовах підтримку мікро- та малому бізнесу надає платформа  Keep Going, повідомляє департамент економічного розвитку Кропивницької міської ради.

Проєкт Keep Going планує надати імпульсне грошове й інформаційне підтримання власникам малого бізнесу, а також людям творчих професій, які залишилися в Україні, працюють надалі або шукають можливості повернутися до роботи.

На сайті KeepGoing ви можете розповісти про свій досвід роботи за воєнного часу та подати заявку на отримання грошової допомоги. Що чіткіше розуміння про вашу справу матимуть потенційні донори, то скоріше ви зможете залучити допомогу для вашого бізнесу.

Keep Going — ініційований кількома IT-підприємцями проєкт. По-перше, це приватний благодійний фонд, який надає першу допомогу малому бізнесу. По-друге, це медіа, де розповідають історії підприємців. Ознайомившись з цими історіями, ви можете на власний розсуд допомогти їм у той чи інший спосіб.

Щоб дістати підтримання від фонду, підприємцям, які працюють в Україні, необхідно надіслати заявку за посиланням: https://form.keepgoing.com.ua/.

З усіх питань проєкту звертайтеся: info@keepgoing.com.ua.

Більше інформації на офіційному сайті проєкту: https://www.keepgoing.com.ua/.

Усі новини