Інспекція з благоустрою закликає кропивничан прибрати оголошення й рекламу з парканів та фасадів будинків

Середа, 19 червня 2024 17:22

Працівники інспекції з благоустрою Кропивницький міської ради під час рейдових перевірок міста виявляють випадки незаконного розміщення реклами різного змісту як звичайними жителями, так і власниками фірм, офісів, розважальних закладів тощо.

Одним із красномовних атрибутів нашого міста є фасади будинків, електроопори, дерева, паркани, зупинки громадського транспорту, заклеєні обʼявами, рекламами та оголошеннями.

В інспекції з благоустрою вкотре наголошують, що згідно з Правилами благоустрою території міста Кропивницького заборонено розклеювання (розташування) рекламних засобів!

- Окрім того, що це явище є звичайним безкультурʼям деяких містян, це ще й порушення, за яке передбачено відповідні штрафи! - зауважує начальник інспекції з благоустрою Кропивницької міської ради Олександр Брюховецький. - За статтею 152 КУпАП для громадян штраф становить від 340 грн до 1360 грн; для посадових осіб, субʼєктів підприємницької діяльності - від 850 до 1700 грн.

Інспекція з благоустрою звертається до жителів міста та керівників підприємств, установ, організацій, всіх форм власності, паркани яких рясніють рекламою, хто самовільно встановив рекламні тендери на тротуарних і газонних частинах та банери на фасадах будівель — прибрати несанкціоновані оголошення, щоб уникнути адміністративної відповідальності. Подбайте не лише про свій бізнес, а й про чистоту та охайність нашого міста.

Усі новини

28 червня – День Конституції України!
П'ятниця, 28 червня 2024 09:57