Інспектори і дружинники — на сторожі правил благоустрою Кропивницького

Четвер, 10 лютого 2022 13:34

У Кропивницькому  не припиняється систематична робота по виявленню та документуванню фактів порушення правил благоустрою території міста. Так, у середу, 09 лютого, фахівці інспекції з благоустрою Кропивницької міської ради спільно зі співробітниками міської дружини провели рейд, у ході якого обстежили санітарний стан вулиць Волкова, Короленка, Добровольського, Василя Нікітіна, Пляжної,  Кропивницького, Великої Пермської, Фісановича, Віктора Чміленка, Преображенської та Шевченка.

Виявлені під час рейду порушення стали підставою для складення 9 протоколів та винесення 23 попереджень щодо усунення недоліків санітарного стану.

- Дані протоколи направляються на розгляд адміністративних комісій для притягнення порушників до відповідальності, - відзначив начальник інспекції з благоустрою Олександр Брюховецький. - Згідно зі статтею 152 КУпАП, порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів тягне накладання штрафів на юридичних осіб у розмірі від 850 до 1700 гривень, на громадян – від 340 до 1360 гривень.

Усі новини