Інформація для потенційних орендарів земельних ділянок на офіційному сайті Кропивницької міської ради

П'ятниця, 7 червня 2024 14:26

На сторінці Департаменту містобудування та земельних ресурсів офіційного вебсайту Кропивницької міської ради розміщено перелік земельних ділянок, що готуються для лотів на право оренди через земельні торги у форматі аукціону.

Як повідомили в Департаменту, оприлюднений  перелік включає ділянки, які будуть виставлені на аукціон, що дає можливість підприємцям і фізичним особам орендувати землю для ведення господарської діяльності, розвитку бізнесу чи інших потреб.

Детальну інформацію щодо умов участі в аукціоні, вимог до орендарів та опис самих ділянок можна знайти за посиланням: http://www.kr-rada.gov.ua/departament-mistobuduvannya-ta-zemelnih-resursiv/perelik-zemelnih-dilyanok-dlya-pidgotovki-lotiv-na-pravo-orendi-na-zemelnih-torgah-u-formi-auktsionu/ .

- Така ініціатива, - переконаний директор департаменту містобудування та земельних ресурсів Роман Лунгол, - сприяє прозорості процесу оренди земельних ділянок та надає рівні можливості всім зацікавленим сторонам.

Кропивницька міська рада звертає увагу всіх зацікавлених осіб: вчасно отримана інформація про перелік ділянок та умови участі в аукціоні дає можливість орендувати земельні ресурси на вигідних умовах.

Усі новини

28 червня – День Конституції України!
П'ятниця, 28 червня 2024 09:57