Ігрові майданчики Ковалівського парку будуть додатково обстежені

Понеділок, 18 січня 2021 15:23

Технічний стан усіх атракціонів на ігрових майданчиках Ковалівського парку буде додатково обстежений. Все. Що потребує ремонту має бути відновленим. Таке завдання поставив  міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 18 січня.

- Діти зараз не в школах, але це не означає, що вони сидять дома. Парки і двори – їхні улюблені місця для гри. Батьки скаржаться мені, що в Ковалівському парку зламані гойдалки. На майданчику, де граються дітки з інвалідністю, теж є пошкоджені елементи, - наголосив Андрій Райкович. - Підлітки гуляють по недобудові, стрибають з неї. Це особливо небезпечно.

Ковалівський парк занесено до  перспективного плану реконструкції. Проте, як наголосив очільник міста, в сьогоднішніх умовах необхідно перш за все рахуватися з реаліями бюджету. Але й затягувати з реалізацією проєкту не будуть.

- Якісно підготовлені проєкти - головна умова отримання будь-якого фінансування, гранту, перемоги у конкурсі. А це зона прямої відповідальності профільного заступника, управління містобудування та архітектури.  Час на розминку, на теоретичні обрахунки давно закінчився, - відзначив Андрій Райкович. – Настав час практичної реалізації.

Усі новини