Хроніка опалювального сезону у Кропивницького: 800 із 802 житлових будинків забезпечені теплопостачанням

Середа, 28 листопада 2018 10:39

Система теплопостачання від котелень ДП «Кіровоградтепло» у Кропивницькому набуває ознак стабільності. У понеділок, 26 листопада, міський голова піддав жорсткій критиці дії адміністрації орендного підприємства за створення фінансових, організаційних і технічних проблем в ході підготовки і  під час перебігу опалювального сезону в обласному центрі.

Як повідомили в головному управлінні житлово-комунального господарства міської ради, аварійно-ремонтні бригади ДП «Кіровоградтепло» значно скоротили перелік об’єктів, що залишаються без тепла. Станом на ранок, 28 листопада, ремонтникам теплогенеруючого підприємства залишається ліквідувати одну аварію і мешканці багатоповерхівки по вулиці  Пацаєва, 1/3 (ОЖСК) та студенти і викладачі  ПТУ № 8  отримають довгоочікуване тепло.

Ще в одному житловому будинку по вулиці Вокзальній, 17 батареї залишаються холодними через порив у внутрішньобудинковій мережі: тут працюють слюсарі ЖЕО №1. Комунальне підприємство «Теплоенергетик» працює без аварій і підтримує стабільний режим роботи котелень і мереж.

Загалом, у Кропивницькому забезпечені теплопостачанням 99,8% житлових будинків: 800 із 802, під’єднаних до централізованої мережі. Це найвищий показник від початку опалювального сезону 2017-2018 років.

Температура теплоносія на виході і вході котелень по КП «Теплоенергетик» складає: на ТЕЦ - 63:50 С, на модульній  котельньні селища Нового -  71:60 С. Температура теплоносія по котельнях ДП «Кіровоградтепло» -   57:44 С.

Середньодобова температура зовнішнього повітря  на території Кропивницького знизилася до мінусової позначки і зафіксована на рівні  - 1С°.

Усі новини