Хроніка благоустрою Кропивницького: будні комунальників міста

Вівторок, 19 травня 2020 20:19

Сьогодні, 19 травня, фахівці КП "Міськсвітло" планово виконували технічне обслуговування об’єктів зовнішнього освітлення по вулицях Майстерюка із заміною натрієвих світильників на світлодіодні енергоощадні за ініційованою міським головою програмою енергозабезпечення "Світле місто". На Межовому бульварі виконали заміну збитої залізобетонної опори, відновили обрив дроту, встановили кронштейн та світильник. Крім того, робітники ремонтують аварійні щити, усувають коротке замикання та замінюють запобіжники у складному міському енергетичному господарстві.

Спеціалісти КП "Універсал 2005" працюють за графіком, автомобілями “Глобус” прибирають побічне сміття по центру міста, проїжджу частину по вулиці Олінського, тротуар навколо пам'ятника “Катюша”, механізовано вичищають сміття на проїжджій частині доріг міста, ліквідовують сміттєзвалище по вулицях Андріївській, Рівненській, Комарова, Карабінерній, Разіна, у Лісопарковій зоні, грейдерують дорожнє покриття по вулиці Посадочній.

Працівники КП “Благоустрій” косять та вигрібають траву по проспекту Студентському, вулицях Михайлівській, Короленка, на площі Аеровокзальній,  висаджують та поливають квіти на клумбах  міста та у сквері Героїв Чорнобиля, готують квітники  під висадження  у сквері Богдана Хмельницького, підрихлюють грунт, очищують газонну частину та роблять лунки під саджанці ялівця козацького по вулиці Ельворті, встановлюють захисні сітки від птахів на клумбах площі Героїв Майдану, обрізують гілля, що закриває дорожні знаки та світлофори.

Робітники ЖЕО №2 сьогодні займалися заміною мереж холодного водопостачання в будинку по вулиці Великій Перспективній 25\34.

Усі новини