Хакатон Hack for Locals чекає на програмістів Кропивницького: грант від програми ООН - 15000 доларів США

П'ятниця, 19 листопада 2021 09:32

В Україні триває реєстрація для участі в онлайн-хакатоні Hack for Locals 3.0 «Спільно проти насильства» від Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Як повідомили в управлінні інформаційних технологій Кропивницької міської ради, цьогоріч учасники шукатимуть рішення для запобігання та протидії різним проявам насильства. Проєкти можуть бути як технологічними - застосунки, програми, платформи, пристрої тощо, так і просвітницькими - медіакампанії, фото- та відеопроєкти, подкасти, креативні цифрові рішення тощо.

Три найкращі отримають гранти від Програми ООН із відновлення та розбудови миру. Сума гранту — до 15 000 доларів США, залежно від ідеї та географії проєкту.

Реєстрація триватиме до 21 листопада, хакатон та презентація проєктів — 26-28 листопада.  

Зареєструватися на подію самостійно або разом із командою можна за посиланням: https://hackforlocals.org/?fbclid=IwAR1WBjqQ0XzHphHsJz8Ilg0F0_xCTJi_Cqa6tI_zxvAKV0tPBshEtsyhPi8

Hack for Locals 3.0: «Спільно проти насильства» організовано платформою кар’єрного розвитку Happy Monday та агентством інновацій Center42 в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу та урядів Данії, Королівства Нідерландів, Швейцарії та Швеції.

Усі новини