Гурток історично-технічного моделювання ДЮК «Гірник» у Кропивницькому презентував свою діяльність

Середа, 25 жовтня 2017 10:34

Гурток історико-технічного моделювання ДЮК "Гірник" відділу сім'ї та молоді міської ради Кропивницького презентував свою роботу.

Познайомитися з діяльністю популярного серед дітей мікрорайону гуртка мали можливість вихованці трьох вікових груп зразкового хореографічного колективу "Аеліта" та вокалісти групи "Аеліта бенд".

Керівник гуртка Валерій Леонов зумів згуртувати дітей навколо цікавої роботи, тож у гуртку займаються навіть малюки, яким виповнилося лише 5 років.

Презентації були надзвичайно цікавими і викликали жваві обговорення серед вихованців «Гірника».

Гостинно зустріли дітей, які привезли свої моделі, щоб поділитися досвідом та своїм умінням з однолітками і в дитячо-юнацькому клубі «Вогник». Тут із цікавістю слухали історії про цікавий світ моделювання. Найбільше дітям сподобалася можливість роздивитися моделі зблизька та потримати їх у руках.

Подібна акція з презентацією робіт учасників гуртків нещодавно пройшла і у загальноосвітніх школах міста з метою інформування і залучення дітей до гурткової роботи в дитячо-юнацьких клубах за місцем проживання.

- Коли дитина має змогу бачити як інші діти створюють цікаві моделі, то і їй самій хочеться спробувати теж щось зробити ,- говорить Валерій Леонов. - Таким чином наші презентації допомагають залучити дітей та молодь до цікавої роботи та змістовно проводити час. Отже, запрошуємо усіх бажаючих дітей, підлітків до нашого гуртка історико-технічного моделювання. Сьогодні у клубі функціонують 2 групи, в яких займаються різні за віком діти. Навчання у нас безкоштовне.

Усі новини