Гуманітарна допомога від кропивничан однією із перших прибула в Авдіївку

Понеділок, 6 лютого 2017 14:11

Гуманітарний вантаж з Кропивницького до Авдіївки прибув одним із перших. Про це повідомили сьогодні, 6 лютого, на понеділковій апаратній нараді міського голови Андрія Райковича.

Головний спеціаліст з питань протидії корупції у міській раді Олександр Шишко, який особисто брав участь у доставці допомоги від кропивничан, розповів, як добиралися та як реагували мешканці Авдіївки.

- Коли ми приїхали до місця призначення, нас одразу направили до наметового містечка, де готують та роздають їжу, – повідомив Олександр Шишко – частину продуктів вигрузили тут, а решту відправили в “промзону”. Там знаходиться приватний сектор, який чи не найбільше потерпає від обстрілів. Всі щиро висловлювали слова подяки Кропивницькому за таку допомогу. Зазначу, що вона була якісна та своєчасна.

Міський голова подякував усім, хто брав участь у формуванні вантажу. Це підприємства «Ласка», «Формула смаку», «Ятрань», «Соколівський м’ясокомбінат», «Копілка». Окрема подяка – депутату міської ради Дмитру Тєрзову, який вкотре дав транспорт для поїздки на схід України.

- Ми продемонстрували що ми єдина нація, що можемо згуртуватися та працювати на одну мету, – зазначив Андрій Райкович. – Одночасно ми продовжуємо допомагати нашим співвітчизникам на сході, в міській раді відкрито пункт збору теплих речей від жителів міста. Назбираємо вантаж – відправимо знову чи свою машину, чи доєднаємо до колективної, щоб доставити дуже необхідні сьогодні теплі речі.

Усі новини