«Громадський бюджет» крокує Кропивницьким: на Катранівці відкрили сучасний спортивний комплекс з футбольним полем

Середа, 31 жовтня 2018 17:23

Сьогодні, 31 жовтня, у Кропивницькому на Катранівці, по вулиці Генерала Родимцева, презентували спортивний комплекс “Футбольному району — свій стадіон”. Це ще один проект, реалізований за кошти Громадського бюджету. На урочисте відкриття спортивного комплексу завітали секретар міської ради Андрій Табалов та депутат від місцевого округу Олександр Шамардін.

Перед тим, як розпочати свято, очільник депутатського корпусу разом із дітьми випробували усі спортивні знаряддя та тренажери. Якістю обладнання залишився задоволений.  

- Вітаю вас із тим, що ви усі разом зробили дуже гарну справу для свого мікрорайону. Це надзвичайно важливо, коли громада бере ініціативу у свої руки і реалізує такі чудові та корисні проекти, - наголосив у вітальному слові Андрій Табалов. - Хочу подякувати автору проекту Ользі Остапець за проект “Футбольному району — свій стадіон”, завдяки якому наші діти зростатимуть здоровими та спортивними.

Під час урочистостей секретар міської ради вручив автору проекту символічний подарунок та оголосив подяку за ініціативність, особистий творчий внесок у розвиток Кропивницького та розробку актуальної, суспільнозначимої проектної пропозиції.

Загалом на облаштування майданчика з тренажерами та футбольного поля було витрачено 120 тисяч гривень. А найголовніше, що спортивний комплекс буде безпечним для малечі - навколо нього встановлено спеціальну сітку, щоб м’яч не вилітав за межі поля на проїжджу частину.

Після відкриття стадіону організатори свята оголосили про початок футбольного турніру, переможець якого отримає спеціальний приз - новий футбольний м’яч.

Усі новини