Громадська комісія з житлових питань Кропивницької міської ради розглянула питання квартирного обліку

Вівторок, 6 квітня 2021 16:54

Сьогодні, 06 квітня, у Кропивницькій міській раді відбулося  засідання громадської комісії з житлових питань під головуванням керуючої справами виконавчого комітету міської ради Світлани Балакірєвої.

Відповідно до заяв громадян щодо взяття їх на квартирний облік, члени комісії розглянули документи учасника бойових дій з числа внутрішньо переміщених осіб, який потребує першочергового поліпшення житлових умов,  дітей та осіб із числа позбавлених батьківського піклування з включенням їх до  позачергової черги.

Комісія розглянула також документи про виключення трьох квартир зі службових та надання ордерів встановленого зразка громадянам, які в них мешкають, про надання ордера на квартиру на підставі рішення виконкому міської ради та про надання статусу житлових будинків гуртожиткам для  малосімейних громадян.

Загалом на засіданні розглянуто дев’ять питань порядку денного  та прийняті відповідні рішення.

Окрім того, члени комісії заслухали інформацію начальника відділу ведення обліку житла Валерія Пількіна про наявність підстав для  подальшого перебування на квартирному обліку за місцем проживання, звернення організації та чотири звернення громадян з житлових питань.

Усі новини