Готельєрів обласного центру долучають до розробки веб-сайту «Діловий Кропивницький онлайн»

П'ятниця, 19 листопада 2021 10:12

У четвер, 18 листопада, у Кропивницькій міській раді  відбулася робоча  нарада з готельєрами обласного центру. У розмові взяли участь начальник управління економіки Тетяна Ломова, начальник управління торгівлі та побутового обслуговування населення Алла Козлова та представник ГУ Держпродспоживслужби у Кіровоградській області Юлія Івановська.

Під час наради підприємців у сфері готельного бізнесу ознайомили із  прийнятим рішенням Кропивницької міської ради від 08.07.2021 № 553 "Про встановлення ставок туристичного збору". Учасники зустрічі також обговорили питання безперешкодного доступу маломобільних груп населення до об’єктів готельного бізнесу.

Крім того, увагу підприємців загострили на обов’язковому дотриманні протиепідемічних заходів і необхідності забезпечення належної  профілактики гострих респіраторних захворювань, спричинених коронавірусом SARS-CoV-2.  

Тетяна Ломова довела до відома учасників наради інформацію щодо реалізації проєкту з розробки вебсайту для малого та середнього підприємництва "Діловий Кропивницький онлайн (BusinessKrop-online)".

Вебсайт міститиме актуальну інформацію про підприємства в розрізі галузей економіки/сфер діяльності з відміткою на інтерактивній карті та можливістю оформлення онлайн замовлення/доставки товару/послуги, посилання на офіційні інтернет-ресурси, що містять інформацію про наявні механізми допомоги та обмеження, пов'язані із COVID-19 тощо.

Заявку на розміщення інформації про підприємство можна оформити на офіційній сторінці Кропивницької міської ради за посиланням: https://www.kr-rada.gov.ua/businesskrop-online.

Усі новини