Голова Громадської ради виконкомі Кропивницької міської ради звітував за результатами діяльності у 2020 році

П'ятниця, 12 лютого 2021 16:40

Сьогодні, 12 лютого, у міській раді відбулись збори Громадської ради при Виконавчому комітеті Кропивницької міської ради.

Свою роботу громадські активісти розпочали із затвердження питань порядку денного, після чого учасники зборів заслухали звіт голови Громадської ради Леоніда Лузана про роботу за 2020 рік.

- Не зважаючи на карантинні обмеження, Громадська рада працювала: двічі проводились загальні збори, проведено сім засідань правління, проводились зустрічі представників Громадської ради з міським головою та секретарем міської ради. Розглянуто 35 звернень на особистому прийомі громадян, проведено 38 зустрічей з депутатами міської ради з актуальних питань соціально-економічного і культурного розвитку, - відзначив Леонід Лузан. - Представники Громадської ради брали активну участь у розробці нового Регламенту міської ради, у формуванні бюджету міста на 2021 рік та у відзначенні державних свят. Також регулярно здійснюється громадський контроль по дотриманню Правил благоустрою міста.

Далі члени Громадської ради перейшли до розгляду питань порядку денного. Через обрання депутатом Подільської районної у місті ради з посади заступника голови Громадської ради звільнили Євгена Савранського, на його місце обрали голову комісії з питань охорони здоров’я Наталію Салімову.

Також на зборах погодили зміни до Положення про Громадську раду в частині назви, затвердили Регламент та план роботи Громадської ради на 2021 рік.

Усі новини