Година Землі – час відчути себе дітьми неймовірно красивої та щедрої на природні багатства Планети

Середа, 17 березня 2021 10:18

Година Землі - це найбільша ініціатива Всесвітнього фонду природи WWF, спрямована на підтримку збереження Планети та сталого використання її ресурсів.

Організатори закликають до символічного вимкнення світла на одну годину у домівках, офісах, біля визначних місць і споруд – як символ дбайливого ставлення до природи, а також виявлення спільного інтересу до проблеми зміни клімату.

У понад 180 країнах світу відбуваються тисячі подій – від спільних медитацій до фестивалів та пробігів задля підтримки ініціативи Всесвітнього фонду природи.

Година Землі – це час відчути себе дітьми цієї неймовірно красивої та щедрої на природні багатства Планети.

В Україні Година Землі об’єднує десятки міст, сотні організацій, бізнесів та навчальних закладів. Свічки палають в тисячах домівок та ресторанах, відбуваються акустичні концерти, вогняні шоу, проходять перегляди фільмів на екологічну тематику, еко-ярмарки та велопробіги.

Цього року, 27 березня, Година Землі відзначатиметься по домівках. Кожен зможе в родинному колі, вимкнувши з 20:30 на годину освітлення та окремі прилади, долучитися до всесвітньої екологічної акції і зменшити вплив на процес зміни клімату на Землі

Фото: https://webplus.info

Усі новини