Генеральне весняне прибирання Кропивницького у розпалі

Вівторок, 12 квітня 2022 15:35

В обласному центрі триває місячник благоустрою. Робочий тиждень, у понеділок, 11 квітня, працівники КП «УНІВЕРСАЛ 2005» розпочали із робіт по усуненню аварійної ямковості на таких вулицях міста: Кропивницького, Преображенській, Межовому бульварі та проспекті Університетському.

Причіпна установка «Scandia» заїхала на прибирання проїжджої частини вулиць Комарова та Яновського, триває також вичищення доріг по проспекті Університетському та по вулиці Кропивницького від авторинку до   вулиці Шевченка.

Цього дня грейдери комунального підприємства здебільшого працювали на провулках міста, зокрема: Великовисківському, Травневому, Госпітальному 3-му,  Госпітальному 2-му та по вулиці Федора Романова.

Комунальне підприємство також систематично вивозить тверді побутові відходи з контейнерних майданчиків по вулицях Степана Разіна, Садовій ( парк «Перемоги»), Павла Сніцара (парк Крючкова), Богдана Хмельницького (зупинка «селище Молодіжне»), Андріївській, Салтикова-Щедріна та по провулку Водяному.

Не залишаються без уваги комунальників і зупинки громадського транспорту, урни для сміття, центральна частина міста — тут також постійно прибирають випадкове сміття.

Працівники КП «Благоустрій» КМР»  продовжують готувати клумби міста до висадки квітів, цього дня вони працювали по вулиці Великій Пермській. А також виконували роботи з підняття крон дерев по провулку Фортечному. Гілля з дерев вивезли з парку Космонавтів. Випадкове сміття прибрали з боку Бобринецького в’їзду в місто.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13