Гартують Перемогу в тилу: найактивніших кропивничан відзначили з нагоди Дня Незалежності України

Вівторок, 23 серпня 2022 18:05

Сьогодні ми живемо у непростий час — трагічний, але й героїчний. Українці виборюють незалежність і свободу буквально — б’ють російських окупантів на передовій. Але разом із нашими захисниками багато українців гартують Перемогу у тилу — годують, рятують, збирають і передають. Усі разом ми захищаємо нашу землю, нашу державу і нашу свободу.

Сьогодні, 23 серпня, з нагоди Дня державного Прапора та Дня Незалежності заступник міського голови Олександр Мосін та секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка вручили заслужені нагороди кропивничанам, які згуртовують громаду і  наближають нашу перемогу.

- Щоб здобути таку очікувану Перемогу, важливо перемагати і на фронті, і в тилу. Ми робимо все залежне, щоб захисники України отримували від нас необхідну підтримку, а люди, що вимушено покинули власні домівки в зоні бойових дій, почувалися у нашому місті захищено. Перемога України - це не тільки знищення окупантів. Це і врятовані життя. У надзвичайних ситуаціях першими на допомогу кропивничанам приходять герої рятувальники — наші пожежники, - відзначив у вітальному слові Олег Колюка. - За роки війни у Кропивницькому сформувався потужний волонтерський рух. З початком повномасштабного вторгнення волонтерство набуло особливого розмаху. Здається, немає людини, яка б так чи інакше не була задіяна у допомозі армії, переселенцям. Дякуємо нашим воїнам, які самовіддано боронять країну, нашим героям рятувальникам! Дякуємо волонтерам, які згуртовують громаду! Кожен день наближає нас до Перемоги!

За активну волонтерську та благодійну діяльність, мужність і оперативність, проявлені під час ліквідації надзвичайних ситуацій, захисту життя і здоров’я громадян, за сумлінну працю та активну громадянську позицію грамоти та подяки Кропивницької міської ради отримали: парох релігійної громади Української Греко-Католицької церкви Іван Третяк, члени спілки вірмен Антон Аділханяну та Армо Єгоян, члени громадської організації "Серця матерів та ветеранів війни" Лілія Козак і Олена Медведовська, командир відділення 2 державної пожежно-рятувальної частини Микола Поліщук та заступник начальника 4 державної пожежно-рятувальної частини Віталій Буров,  завідувачка дошкільним навчальним закладом Валентина Давидченко, головний інженер комунального підприємства "Універсал 2005" Ігор Тюрін, начальниця відділу Кропивницького учбово-виробничого підприємства українського товариства глухих Любов Боса, начальниця цеху товариства з обмеженою відповідальністю "Прод-Інвест" Світлана Луценко, формувальниця тіста товариства з обмеженою відповідальністю "Кіровоградхліб 2014" Тетяна Рахно, начальник дільниці товариства з додатковою відповідальністю "Інтерресурси" Роман Терещенко, водій 2 державної пожежно-рятувальної частини Олексій Нестеренко, водій спеціалізованої монтажно-експлуатаційної організації Олексій Савченко, водій 1 державної пожежно-рятувальної частини Віталій Стасишин.

Усі новини