Фахівці КП «Теплоенергетик» у Кропивницькому виявили аварійну ділянку тепломереж: триває заміна трубопроводу

Субота, 14 грудня 2019 11:43

Застарілі теплові мережі у Кропивницькому продовжують перевіряти на міцність ремонтні бригади комунального підприємства «Теплоенергетик».

У процесі експлуатації було виявлено потенційно небезпечну ділянку магістрального трубопроводу діаметром 600 мм на відрізку між ТК-13 і ТК-14 по проспекту Університетському. Про це повідомив директор підприємства Олександр Чельник.

- Виконуючи попередні ремонтні роботи наші спеціалісти звернули увагу на незадовільний технічний стан сусідньої ділянки  цього магістрального теплопроводу, - відзначив Олександр Чельник. - З метою недопущення неконтрольованого можливого аварійного руйнування труб у цьому місці, сьогодні, 14 грудня, о 9.30 в плановому режимі була зупинена робота Південно-західної котельні та розпочаті ремонтні роботи на зазначеній ділянці трубопроводу. Ми хочемо максимально використати достатньо сприятливі погодні умови і той факт, що заклади освіти сьогодні не працюють.

Олександр Чельник назвав об’єми робіт: демонтаж близько 12 метрів аварійного трубопроводу та його заміна. Очікуваний час ведення робіт – 8 годин. Про час завершення робіт буде повідомлено додатково.

У зв’язку із проведенням заміни трубопроводу, тимчасово відключено від теплопостачання 312 житлових будинків, 8 дошкільних навчальних закладів, 5 шкіл та 6 закладів охорони здоров’я.

Усі новини