“Ефективні презентації”: посадовці Кропивницької міської ради вчилися робити публічні доповіді якісно

Четвер, 24 червня 2021 10:50

У Кропивницькій міській раді завершився навчальний міні-курс зі створення ефективних презентацій, організований управлінням персоналу для посадових осіб міської ради.

Посадовці долучилися до вивчення двох модулів навчання: «Композиція у ефективних презентаціях. Компоновка слайдів» та «Робота з візуальними елементами». Спікером обох модулів виступила фахівець з візуалізації даних та презентаційних вмінь, тренерка Ольга Гріднєва.

 Слухачі курсу навчилися ефективно доносити власні ідеї з використанням візуальних можливостей у презентаціях, професійно робити підбір ілюстрацій, створювати фотобанки і колажі, «живі» фото та  відео.

 Усі учасники навчань отримали спеціальні сертифікати, які їм вручили керуюча справами виконавчого комітету міської ради Світлана Балакірєва разом із  Ольгою Гріднєвою.

Принагідно Світлана Балакірєва подякувала Ользі Гріднєвій і зазначила: “Якщо курс був дійсно корисним для працівників міської ради, в чому я навіть не сумніваюся, вони не просто використають отримані знання у своїй роботі, а й обов'язково поділяться ними зі своїми колегами. І публічні доповіді посадовців вийдуть на якісно новий рівень”.  

Усі новини