Ефективне управління комунальним господарством Кропивницького – це і є політика міської влади

Понеділок, 8 лютого 2021 13:07

Усі тротуари, пішохідні зони, зупинки громадського транспорту на території Кропивницького мають бути почищеними від снігу та посипаними. На цьому сьогодні, 08 лютого, під час щопонеділкової апаратної наради наголосив очільник міста Андрій Райкович.

- Шановні керівники комунальних служб обласного центру! Ви вже за стільки часу повинні знати: якщо дощ і потім температура мінус, значить ожеледиця. Це ваш “комунальний” протокол: посипати дороги, особливо спуски-підйоми і пішохідні частини, жваві трафіки руху транспорту, - підкреслив міський голова - Щоб люди, діти біля шкіл, ті, хто йдуть до поліклінік і лікарень, хто чекає транспорту, не травмувались і не дорікали, куди міська влада дивиться?

Особливу увагу Андрій Райкович знову приділив низькій якості виконання благоустрою міст розриття під час аварійних робіт на інженерних мережах.

- Скільки можна говорити про необхідність постійної підсипки у місцях, де проводили земляні роботи. Це необхідно робити декілька разів для гарного ущільнення, - відзначив очільник міста. - Моніторте соціальні мережі, щоб володіти повною картиною усіх поривів, провалів асфальту, ям на шляхах міста, аби мати можливість оперативно їх вирішувати. Люди доступно пояснюють вам, що і де потрібно зробити! Я не буду миритися із таким станом справ. Ви знаєте, що для мене не мають жодного значення партійні квоти. Ми зібралися ефективно управляти комунальним господарством – це наша політика! Встановлюю термін: 1-2 дні. Не ліквідуєте – отримають догани керівники підприємств і очільники профільних виконавчих органів.

Усі новини