Доземний уклін і вічна пам’ять: кропивничани провели у засвіти земляка – Героя

Вівторок, 14 травня 2024 17:48

Сьогодні, 14 травня, на Алею почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища кропивничани прийшли провести в останню путь українського Лицаря, Воїна-захисника, який віддав життя за Україну, за кожного з нас.

Олексій Тірон народився 19 листопада 1980 року. Із дитинства проживав у селищі Новому, навчався в загальноосвітній школі № 10, нині – ліцей «Новенський» та № 4  - ліцей «Центральний».

Свою трудову діяльність розпочав кіномеханіком, потім працював на Первомайському молочноконсервному комбінаті, в логістичній компанії «КТЛ Україна» водієм–експедитором. Був фахівцем, майстром своєї справи, захоплювався машинами, технікою.

Після одруження Олексій Тірон з родиною проживав у селі Вільному Кропивницького району.

У вересні 2023 року він приєднався до лав Збройних Сил України та став на захист батьківщини. Служив на посаді номера обслуги механізованого відділення. 

Солдат Олексій Тірон загинув 09 грудня 2023 року в районі населеного пункту Синьківка, Куп'янського району Харківської області під час виконання завдань із забезпечення оборони України, захисту населення від військової агресієї російської федерації проти України.

До 06 травня 2024 року Воїн офіційно вважався безвісти зниклим. Рідні до останнього сподівалися знайти його серед живих.

У серцях рідних, близьких та друзів Героя – гіркий смуток і  велика порожнеча. Олексій Тірон назавжди залишатиметься у їхніх спогадах надзвичайно доброю, відкритою та чуйною людиною, завжди готовою прийти на допомогу.

Без найріднішого  залишилися мама, брат, дружина, донька та неповнолітній син.

Нехай у наших серцях палає свічка пам’яті, а розмірений бій метронома відчеканить час скорботи, душевного болю і жалю.

Схилимо голови і вшануймо пам'ять українських захисників хвилиною мовчання.

Слава Україні! Героям Слава!

Усі новини

28 червня – День Конституції України!
П'ятниця, 28 червня 2024 09:57