Доземний уклін Герою: кропивничани провели у засвіти солдата Дмитра Улановського

Вівторок, 19 грудня 2023 14:41

Сьогодні, 19 грудня, містяни віддали останню земну шану загиблому Герою — кропивничанину Дмитру Улановському.

Він народився 16 листопада 1983 року у Кропивницькому. Закінчив загальноосвітню школу №34 і вище професійне училище № 4. Навчався у Центральноукраїнському національному технічному університеті. Пройшов військову строкову службу, потім працював на заводі «Гідросила».

Із 2016 по 2018 роки Дмитро Улановський брав безпосередню участь в антитерористичній операції у Донецькій та Луганській областях. Мав позивний «Лис». Від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України стояв на захисті Батьківщини. Служив стрільцем-помічником гранатометника, воював на Херсонському напрямку. Дуже хотів, щоб його любі племінники могли щасливо жити у мирному Херсоні.

Солдат Дмитро Улановський загинув 09 грудня на лівому березі Дніпра, поблизу населеного пункту Кринки Олешківського району. Без турботливого, люблячого сина, брата, дядька залишились мама, брат та племінники.

Попрощалися з Героєм на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища. Панахиду за загиблим відслужив священник Православної Церкви України отець Петро.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13