Дотримання протиепідемічних заходів та правил благоустрою у Кропивницькому – на контролі міської влади

Понеділок, 1 листопада 2021 16:58

У Кропивницькому не припиняється робота з реагування на порушення правил утримання території міста та боротьба зі стихійною торгівлею.

Так, минулого тижня, з 25 по 29 жовтня, працівники інспекції з благоустрою в ході щоденних перевірок обстежили 44 вулиці. За результатами інспектування складено 18 протоколів та видано 27 попереджень.

- Складені протоколи направляються на розгляд адміністративних комісій для притягнення правопорушників до відповідальності. Хочу нагадати, що порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів тягне накладення штрафів на юридичних осіб у розмірі від 850 до 1700 гривень, на громадян — від 340 до 1360 гривень, - зазначив начальник інспекції з благоустрою Кропивницької міської ради Олександр Брюховецький.   

А 30 і 31 жовтня спеціалісти управління торгівлі та побутового обслуговування населення департаменту з питань економічного розвитку провели рейд, метою якого було припинення стихійної торгівлі на прилеглій до ринку "Полтавський" території. Також вони обстежили 30 об'єктів торгівлі щодо дотримання карантинних вимог.

Суб'єктам господарювання була роз’яснена важливість  забезпечення виконання і дотримання протиепідемічних заходів та профілактики гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Підприємцям також були  надані пропозиції щодо усунення виявлених порушень.

Усі новини