Дорожнє покриття у Кропивницькому після аварійного розриття має бути оперативно і якісно відновленим

Понеділок, 12 лютого 2018 13:28

Тема ліквідації ям на дорогах та відновлення масового розриття асфальту на дорогах у Кропивницькому стала однією з головних під час апаратної наради у міській раді наради сьогодні, 12 лютого.

Міський голова Андрій Райкович ще три тижні тому цю тему порушув це питання, але зрушень у позитивний бік поки мало: тепловики та працівники міськодоканалу після виконання аварійних робіт дуже часто залишають безлад на територіях.

- Мало того, що ви нищите свіжий асфальт, ви ще й не спроможні за собою хоча б мінімум полагодити, – обурився Андрій Райкович. - На Волкова від того нового бульвару скоро тільки назва залишиться! Люди так раділи від облаштованої тут ошатної території. Я розумію, що в холод новим асфальтом не перекрити, але розриту землю, бордюри можна було б відразу впорядкувати?! Чи вам треба персональний наряд виписати?!

Подібне зауваження стосується і дорожників. Уже не раз Андрій Райкович звертав їх увагу на якість встановлених бордюрів на капітально відремонтованих вулицях. Керівникам головного управління ЖКГ очільник міста порадив особисто перевірити, в якому стані нині асфальт на тротуарах біля спортивної школи і вище по Пермській.

- Ми ж планували там залишити тротуари, не витрачати зайві кошти. І це було б реально, якби бордюри надійно укріпили. Погода дозволяла! Це я називаю один об'єкт, а знаю про значно більше! А наряди вже позакривали, а гроші, напевно, теж всі отримали?! Кому така якість потрібна?! За водою і снігом вилітають ремонти! Полтавська, Куроп’ятникова, Героїв України, Комарова. Іще називати?! Це ми так якісно ремонтуємо! А ще краще контролюємо!

Фото: http://persha.kr.ua/

Усі новини