Допомогу кропивницьким воїнам зібрали працівники спортивних шкіл та дитячо-юнацьких клубів міста

Четвер, 15 грудня 2022 16:58

Педагогічні працівники та тренери з Кропивницького, які сьогодні боронять нашу країну, днями отримали благодійну допомогу, зібрану  за ініціативи своїх колег -  тренерів, педагогів-організаторів, керівників гуртків та персоналу закладів, підпорядкованих  управлінню молоді та спорту Кропивницької міської ради.

Кропивницькі комплексні дитячо-юнацькі спортивні школи №1 та №3 допомогли з ремонтом військового автомобіля та придбанням спорядження на суму 10400 гривень, дитячо-юнацька спортивна школа №2 придбала та відправила захисникам медичні препарати на суму 3500 гривень, дитячо-юнацька спортивна школа №4 передала 3115 гривень на придбання генератора військовослужбовцям, які несуть службу в південному регіоні. Педагоги-організатори, керівники гуртків 14 дитячо-юнацьких клубів та працівники бухгалтерії зібрали 8800 гривень на придбання дрону для наших тероборонівців.

Загальна сума зібраних коштів склала 25 615 гривень, а працівники апарату управління перерахували одноденний заробіток на підтримку Збройних сил України.

Управління молоді та спорту висловлює слова глибокої та щирої вдячності мужнім кропивницьким воїнам за мужність, витримку та самовіддане служіння українському народові, гідного для наслідування учнівській та студентській молоді.

Усі новини