До уваги кропивницьких виробників – станьте учасниками державної програми "Зроблено в Україні"!

П'ятниця, 14 червня 2024 14:02

Для сприяння розвитку український виробників та стимулювання попиту на українські товари Уряд країни запровадив нову державну політику "Зроблено в Україні".

Підприємці, які виробляють в Україні, створюють додану вартість та робочі місця, отримують від держави найбільшого сприяння.

При купівлі українських товарів, до 40% коштів через сплачені податки повертаються у бюджет на потреби сил безпеки та оборони країни.

Детальніше про політику "Зроблено в Україні" та нові можливості за посиланням: https://youtu.be/34Mm00y4Lko?si=cFikfJzoxtQGqYgk

Як підприємству стати учасником "Зроблено в Україні"?

Якщо підприємець має виробничі потужності в Україні, то він вже є учасником програми "Зроблено в Україні". Створено універсальне маркування для товарів українського виробництва, яке можна використовувати для пакування та у рекламних матеріалах.

Щоб позначити товар логотипом "Зроблено в Україні" потрібно:

  • перейти на сайт державної програми "Зроблено в Україні" https://madeinukraine.gov.ua/;
  • завантажити брендбук або створити власний дизайн на базі платформи;
  • промаркувати свій продукт логотипом "Зроблено в Україні".

На сторінках платформи "Зроблено в Україні" у соціальних мережах можна знайти останні новини та історії підприємців, які вже доєдналися:

Кожен підприємець має унікальну можливість розказати про свій продукт на всю Україну. Для цього необхідно:

  • зробити якісні фото або відео зі своїми промаркованими товарами;
  • написати свою історію успіху в особисті повідомлення на офіційних сторінках "Зроблено в Україні" у соціальних мережах.

І очікуйте пост на сторінках "Зроблено в Україні"!

Створено також комунікаційну складову -  платформу "Зроблено в Україні",  яка допомагає виміряти рівень задоволеності підприємців державними інституціями та послугами. Вона працює на базі: pulse.gov.ua.

Усі новини