До початку навчального року дорожня розмітка буде нанесена біля усіх закладів освіти Кропивницького

Понеділок, 10 серпня 2020 16:01

Роботи з нанесення дорожньої розмітка на проїжджій частині доріг у Кропивницькому пожвавляться. Відповідне завдання поставив комунальникам міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 10 серпня.

 - Звертаю увагу виконавців робіт на забезпечення належної якості розмітки на збудованих й відремонтованих дорогах, - наголосив міський голова. - Особливо ретельно працюйте на шляхах поряд із дитячими садочками і школами. Діти після канікул втратили деяку пильність, тому безпека на дорогах має бути забезпечена у повному обсязі.

Андрій Райкович доручив крім облаштування смуг переходів, дорожніх знаків біля біля закладів освіти, обов’язково посилити патрулювання в перші тижні вересня.

- Ще одне звернення - до керівництва поліції. - Шановні колеги! До мене упродовж літа надійшли десятки звернень про значне побільшення кількості інформаційних написів про закладки наркотичних речовин і підвищення активності шукачів цього дурману. Також люди звертаються щодо влаштування нічних розгулів у багатьох дворах багатоповерхівок. А на проспекті Винниченка — нічні гонки влаштовують. Будь-ласка, зреагуйте належним чином, не ігноруйте ці питання!

Усі новини