До Міжнародного дня захисту дітей кропивницькі ДЮКи підготували для своїх вихованців цікаві святкові програми

П'ятниця, 1 червня 2018 18:00

З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей дитячо-юнацькі клуби відділу сім’ї та молоді управління молоді та спорту міської ради підготували для своїх вихованців та дітвори   мікрорайонів міста цікаві святкові програми.

Так, дитячо-юнацький клуб «Скіф» спільно з працівниками бібліотеки-філії №18 та за підтримки депутата Михайла Бєжана, провели для дітей 101 мікрорайону спортивно - розважальну програму, організували ігри з м'ячами та скакалками, майстер - класи та фейс арт. Наприкінці свята всі діти отримали різноманітні подарунки та солодощі.

А  педагоги  і вихованці зразкового хореографічного ансамблю «Метелиця» дитячо-юнацького клубу «Ровесник»  подарували  для дітей мікрорайону по вулиці Вокзальній концертну програму, веселі конкурси та дискотеку. Маленькі танцюристки  дитячо-юнацьких клубів «Ровесник» та  «Чайка» власними хореографічними композиціями  «Стиляги» і «Зайчики» створили святковий настрій усім присутнім. Разом з викладачем-хореографом ансамблю «Метелиця» Юлією Вовченко діти вивчили хореографічні  рухи та виконували їх під музику.       

Цікаве свято для дітей відбулося і у мікрорайонах Жадова та Попова, організоване дитячо-юнацькими клубами «Зоряний» і «Мрія».  Веселі спортивні змагання, конкурси, виставки робіт дітей супроводжувалися  врученням грамот за спортивні досягнення і заслужених подяк батькам.

Усі новини