До Міжнародного дня людей похилого віку довгожителі Кропивницького отримали подарунки від міської влади

П'ятниця, 1 жовтня 2021 15:18

Сьогодні, 01 жовтня, у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. А в Україні це також і День ветерана.

З нагоди цієї дати заступник міського голови Сергій Колодяжний та директор департаменту соціальної політики Юлія Вовк вручили подарунки від міської ради кропивницьким довгожителям.  

- Вже стало доброю традицією в такий день бажати здоров’я і ще довгих років життя людям поважного віку, і ми не відходимо від неї, - зазначив Сергій Колодяжний. – Сьогоднішній день – гарний привід ще раз подякувати кропивничанам, що досягли золотого віку за їхню багаторічну працю, за самовідданість та турботу.  Дякуємо і бажаємо міцного здоров'я та щастя!

Так, восьмеро кропивничанок – Олена Балагура, Анастасія Денисенко, Єва Стельмах, Надія Росляк, Єфросинія Зінов’єва, Марія Пихтіна, Євдокія Мельникова, Олена Цишевська, яким виповнилося 100 і більше років сьогодні отримали букети квітів та гарну постільну білизну. А ще довгожителькам перерахували по дві тисячі гривень грошової допомоги з міського бюджету.

Усі новини