До “Комунальної декади” у Кропивницькому долучаться колективи підприємств і квартальні комітети

Понеділок, 20 березня 2017 11:40

Акцент на реалізації практичних заходів у рамках «Комунальної декади» в Кропивницькому зробив секретар міської ради Андрій Табалов під час наради з керівниками виконавчих органів сьогодні, 20 березня.

Андрій Табалов наголосив під час наради, що міський голова, виконавчий комітет затвердили план дій всіх комунальних служб міста щодо активного прибирання територій скверів, парків, прибудинкових зон, територій закладів освіти, медицини, громадського харчування, торгівлі, транспорту тощо.

- Але мета декади не лише в тому, щоб комунальні служби активно попрацювали до початку місячника з благоустрою території Кропивницького, а й у підключенні до весняного прибирання господарських підрозділів великих підприємств, приватних структур, щоб «прокинулися», так би мовити, активи квартальних комітетів, - відзначив секретар міської ради. - Ми повинні крок за кроком вичистити місто, зустріти Великодні свята чисто прибраними.

Андрій Табалов доручив доручив терміново розпочати роботи з благоустрою на всіх міських цвинтарях. Сьогодні погода дозволяє не чекати, а вже зараз серйозно працювати на всіх кладовищах. Особлива увага має бути приділена догляду місць поховань загиблих героїв АТО, території Меморіалу на Фортечних валах, Алеї Героїв на Рівнянському цвинтарі. Скрізь необхідно завчасно навести порядок, забезпечити підвезення води, встановити достатню кількість контейнерів і забезпечити вчасний вивіз прибраного сміття. Крім того, управління розвитку транспорту та зв’язку має завчасно подбати про посилений графік перевезення пасажирів у напрямках, де розташовані цвинтарі саме в поминальні дні, щоб люди мали можливість нормально туди дістатись.

Усі новини