До кінця 2020-го року міська влада Кропивницького зосередить зусилля на завершенні проєктів розвитку міста

Понеділок, 21 грудня 2020 14:44

Передноворічні свята – не привід знижувати активність у роботі органам місцевого самоврядування. Навпаки, працівники міської ради мають сьогодні уважніше та відповідальніше поставитись до нагальних питань, вирішення яких чекають кропивничани.

На цьому наголосив Кропивницький міський голова Андрій Райкович  під час апаратної наради сьогодні, 21 грудня. Очільник міста поставив перед керівниками виконавчих органів чітке завдання - оптимізувати всі галузеві програми соціально-економічного розвитку міста.

- Необхідно детально і уважно проаналізувати виконання усіх галузевих  програм. Сприймайте це, як моє розпорядження, - відзначив міський голова. - Профільні заступники, проаналізуйте все, що ми запланували виконати коштом міського бюджету. Мова не про ремонти дахів та тротуарів, а про масштабні проєкти. Ми повинні чітко усвідомлювати, що маємо виходити із реальних можливостей міського бюджету. Якщо наступний рік буде таким же складним, на суттєву підтримку держави важко буде розраховувати. Тому сподіваємося лише на власні сили. Відтак необхідно чітко опрацювати усі проекти, виходячи із можливості бюджету громади. Максимум, на що можна очікувати від держави – співфінансування, але в розумних межах.

Усі новини