До Дня захисту дітей у Кропивницькому готується цікава і насичена програма

Вівторок, 30 травня 2017 16:29

Центрами відзначення Дня захисту дітей у Кропивницькому стануть Ковалівський парк і обласна філармонія. Із заходами святкової програми журналістів познайомила начальник відділу сім’ї та молоді міської ради Людмила Дорохіна під час прес-конференції сьогодні, 30 травня.

Святкування 1 червня розпочнеться об 11.00 бiля обласної фiлармонiї, а продовжиться о 12.00 урочистостями за участі керівництва області і міста в концертній залі.

Одночасно на дітей та їхніх батьків у Ковалiвському парку очiкує цікава і різноманітна святкова програма: атракціони, флешмоби, майстер-класи, виставки, розiграшi, спортивні змагання. На літньому майданчику парку триватиме концерт за участі юних талантів Кропивницького. Тут також вiдбудеться вручення відзнак переможцям щорічного конкурсу «Дитина року» у чотирьох номінаціях  i найкращим юним художникам – учасникам конкурсу малюнкiв “Моя родина”. Цього дня подарунки отримають всі дiти учасникiв АТО. 

Із 19.00 святкову естафету у Ковалiвському парку підхоплять старшокласники. Для них вперше проводитиметься видовищна молодiжна програма. Як повідомила режисер свята Катерина Рисленко, сюрпризом для старшокласників стане виступ гурту  «Дiвойс», учасника шоу «Х-Фактор». 

Велика святкова програма до дня захисту дітей готується і у Дендропарку, 30 атракціонів готові зустріти і малюків, і школярів, і їхніх батьків. Для дітей пільгових категорій атракціони у Ковалівському парку будуть безкоштовними.

Людмила Дорохіна також відзначила, що із 31 червня стартує вiдкриття дитячих майданчикiв у мiкрорайонах мiста. Всього заплановано встановити 35 нових майданчиків, перший відкриється на території Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів Фортечної районної у місті Кропивницькому ради. 

 

Усі новини