До дня свого народження Кропивницький стає ошатнішим: озеленена територія жіночої консультації №1

П'ятниця, 14 вересня 2018 14:03

Сьогодні, 14 вересня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович та секретар міської ради Андрій Табалов долучилися до озеленення території біля жіночої консультації №1 обласного центру.

Цього дня посадовці мали змогу також оцінити оновлений зовнішній вигляд будівлі медичного закладу. Цьогоріч тут було заплановано і виконано ремонтні роботи з утеплення фасаду, замінені усі вікна, облаштовано ганок, пандус та встановлено новий паркан.

- Напередодні Дня міста у нас напружений графік роботи, але сьогоднішній день умовно-символічно ми визначили, як День здоров’я та медицини, - відзначив Андрій Райкович. - І починаємо ми його біля жіночої консультації. Про важливість такого закладу в медичному просторі нашого міста говорити зайве, оскільки тут обслуговується 37 тисяч жінок. Материнством і дитинством впродовж останніх років міська влада опікується системно, і ми не припинемо цієї роботи.

Міський голова наголосив на тому, що ремонти лікувальних закладів, придбання медичного обладнання, відкриття нових закладів - проекти, які характеризують позицію міської влади і увагу до охорони здоров’я міста. На підтвердження своїх слів Андрій Райкович вручив ключі від автомобіля для спеціалізованих перевезень жіночій консультації №1.

Після урочистостей Андрій Райкович та Андрій Табалов взялися допомогти персоналу медичного закладу озеленити прилеглу територію. Разом вони висадили більше 20 саджанців ялівця.

Усі новини