До Дня пам’яток історії та культури у Кропивницькому відбудеться круглий стіл «Я зберігаю своє місто»

Четвер, 14 березня 2019 17:04

День пам'яток історії та культури відзначається в Україні щорічно 18 квітня. З нагоди визначної дати управління містобудування та архітектури міської ради Кропивницького ініціює проведення круглого столу “Я зберігаю своє місто”.
До участі в розмові запрошуються пам’яткоохоронці, краєзнавці, археологи, архітектори, історики, працівники музейних та архівних установ, громадські активісті та усі, кому не байдужа культурна спадщина Кропивницького.
Для формування актуального порядку денного круглого столу управління  очікує від потенційних учасників пропозиції щодо висвітлення теми охорони пам’яток.  Їх необхідно оформити у форматі презентацій Microsoft Power Point та надати до управління до 01 квітня 2019 року.
З організаційних питань щодо проведення круглого столу потрібно звертатися до контактної особи - головного спеціаліста відділу з охорони культурної спадщини Володимира Поповічева, тел. (0522) 22 59 55, e-mail: voksarh@gmail.com, або за адресою: м. Кропивницький, вул. Тараса Карпи, 68 (кімната 323).

 

Усі новини